CELEBRITIES

Η Catherine Zeta-Jones μας δείχνει πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

11 Οκτωβρίου 2016

Catherine-Zeta-Jones-1.jpg

Η Catherine Zeta-Jones και ο σύζυγος της Michael Douglas, πήραν τα παιδιά τους και πήγαν στο Desert Trip music festival στην California, για να δουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή Bob Dylan και το συγκρότημα The Rolling Stones. Η ευτυχισμένη μητέρα Catherine, δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της και μοιράστηκε στο Instagram της πολλές οικογενειακές στιγμές. Όλοι, παρατήρησαν την γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία και ιδιαίτερα τα δύο παιδιά, Carys 13 ετών και Dylan 16 ετών, που έχουν πια μεγαλώσει!

Μαζί με την τελευταία φωτογραφία, η διάσημη όμορφη ηθοποιός, δημοσίευσε και άλλες φωτογραφίες που έδειχναν τον ενθουσιασμό της, όταν πήρε στα χέρια της, τα εισιτήρια του γνωστού μουσικού festival, δηλώνοντας συγκεκριμένα "So excited. Tickets ready. A Friday night with Bob Dylan and The Rolling Stones!!! Can't breathe with excitement!!! A #DesertTrip of a lifetime". Επίσης, ανέβασε και μια φωτογραφία δείχνοντας το stylish jacket του γιου της, με την στάμπα των Rolling Stones.

Η εικόνα της γνωστής οικογένειας του Hollywood είχε λείψει από τα μέσα, καθώς είχε να εμφανιστεί έτσι δημόσια από τον Ιούλιο του 2015.

[gallery-704939]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.