CELEBRITIES

Shia LaBeouf: Ο απολαυστικός γάμος με θέμα τον Elvis Presley


11 Οκτωβρίου 2016

ABACA_471723_028.jpg
Δεν είναι και ο πιο νορμάλ άνθρωπος – με την έννοια ότι του αρέσουν οι εκκεντρικότητες, και αυτό το γνωρίζουμε. Ο Shia LaBeouf, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Disney Channel και αργότερα έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες "Transformers" παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Mia Goth και αποφάσισε, τι άλλο, να παρουσιάσει τον γάμο του σε live stream! Shia LaBeouf and Mia Goth attending the Fury Premiere and Closing Ceremony for the BFI London Film Festival at Odeon Leicester Square in London, UK, on October 19, 2014. Photo by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM | 471723_023 Londres London Royaume Uni United Kingdom

Η 23χρονη ηθοποιός γνώρισε τον 30χρονο LaBeouf στα γυρίσματα του "Nymphomaniac" και αποφάσισαν γρήγορα να ενωθούν για πάντα, με την πιο juicy λεπτομέρεια βέβαια να είναι ότι ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο ήταν impersonator του… Elvis!

Ο γάμος λοιπόν έλαβε χώρα στο Viva Las Vegas Wedding Chapel, γνωστό location του Las Vegas με θέμα τον Elvis Presley και ήταν φυσικά διασκεδαστικότατος. Ο ιερέας/Elvis επέλεξε να φορέσει ένα λαμπερό μαύρο κοστούμι και γυαλιά ηλίου και, χρησιμοποιώντας μερικούς από τους πιο διάσημους στίχους του Βασιλιά, κατάφερε να ενώσει το ζευγάρι με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε με ένα φιλί ανάμεσα στους νεόνυμφους και το "Hungry Heart" του Bruce Springsteen να παίζει στο background.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.