CELEBRITIES

H Kristen Stewart βγαίνει με την πρώην σύντροφο της Cara Delevingne


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

13 Οκτωβρίου 2016

Παρά το γεγονός, ότι το 2016 υπάρχουν κατά πλειοψηφία αρκετοί χωρισμοί (η πιο σωστά οι πιο επικοί χωρισμοί) υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που αποκαλύπτει τα νέα ζευγάρια της showbiz.

Η ηθοποιός που μας απασχόλησε αρκετά τελευταία με τις σχέσεις της, Kristen Stewart, έρχεται στο προσκήνιο με μια νέα σχέση και όχι με κάποια άγνωστη... Άλλα με την πρώην σύντροφο της Cara Delevingne, την τραγουδίστρια St. Vincent. Σύμφωνα με γνωστή πηγή, η αγαπητή πρωταγωνίστρια του Twilight γνώρισε την St. Vincent στο New York Film Festival στις αρχές Οκτωβρίου και πέρασε όλο το βράδυ μαζί της, ψιθυρίζοντας συνέχεια στο αυτί της και από τότε είναι αχώριστες.

Ακόμα δεν έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους, παρόλο που την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο sushi του Los Angeles. Το μόνο, που η  Kristen Stewart δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και δεν αισθάνεται πια ντροπιασμένη ή μπερδεμένη για οτιδήποτε αφορά την ζωή της.

[gallery-705723]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.