CELEBRITIES

Η Shannen Doherty γιόρτασε 5 χρόνια γάμου και νιώθει ευλογημένη


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

17 Οκτωβρίου 2016

20140519_zaf_i90_003.jpg

Η ηθοποιός Shannen Doherty απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μεξικό, συνεχίζοντας τις χημειοθεραπείες της, λόγω του καρκίνου στο στήθος. Ο λογαριασμός της στο Instagram, γέμισε από φωτογραφίες με τον σύζυγό της και φωτογράφο Kurt Iswarienko, καθώς γιόρτασαν την επέτειο των 5 χρόνων του γάμου τους.

Σε ένα από τα post της, αναφέρει ότι το Mexico είναι υπέροχο μέρος και ότι ενώ έχει βρεθεί σε πολλά μέρη εκεί, πήγε με τον Kurt σε ένα νέο μέρος, στο οποίο ο ίδιος έχει αναμνήσεις από μικρός.

 

H Brenda του Beverly Hills, δηλώνει ότι νιώθει ευλογημένη και ότι πριν από 5 χρόνια έκανε την καλύτερη επιλογή της ζωή της. Το "I do" που είπε στον καλύτερο της φίλο και το άλλο της μισό, ήταν αυτό που άλλαξε καθοριστικά την ζωή της!

Συνέχισε λέγοντας ότι η ζωή, μας φέρνει εμπόδια ή δυσκολίες, που μπορούν να αντιμετωπιστούν με δύναμη, αγάπη, πάθος και θέληση για να πας ένα βήμα παραπέρα. Με τον Kurt Iswarienko, έμαθε πως είναι πραγματικά μια αληθινή σχέση και δεν νιώθει ότι κάνουν λιγότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παρά το πρόβλημα υγείας της. Συνεχίζουν να πορεύονται, να ταξιδεύουν και να ζουν όλες τις περιπέτειες, μαζί.

My friend @sarahmgellar softly suggested a challenge to @kurtiswarienko and myself to do the 7 day #loveyourspousechallenge and we accepted! She was telling me about going thru old photos and the memories and emotions they evoke. This morning, I felt that and I'm thankful Sarah challenged us. Our wedding was exceptional and not for the big event it was. It was exceptional because we committed for better or worse, in sickness or in health to love and cherish one another. Those vows have never meant more than they do now. Kurt has stood by my side thru sickness and makes me feel more loved now than ever. I would walk any path with this man. Take any bullet for him and slay every dragon to protect him. He is my soul mate. My other half. I am blessed.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ShannenDoherty (@theshando) στις

Η δύναμη του ανθρώπου είναι μεγάλη και η Shannen Doherty, μας το αποδεικνύει συνεχώς... Ο γάμος της αναφέρει, ότι είναι δυνατός και δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη στην ίδια για να συνεχίσει να παλεύει για την ζωή της. Ο σύζυγος της, συνεχίζει, δεν την έχει αφήσει ούτε μία μέρα μόνη της και αυτό για εκείνη είναι ότι πολυτιμότερο έχει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.