CELEBRITIES

Η Anne Hathaway δεν χάρηκε όταν πήρε το Όσκαρ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

21 Οκτωβρίου 2016

anne-hathaway-3-1.jpg

Το να κερδίσει ένας ηθοποιός βραβείο Oscar, σίγουρα είναι κάτι που χαροποιεί πολύ και νιώθει ότι επιβραβεύεται με αυτόν τον τρόπο η δουλειά του. Σε αντίθετη περίπτωση η ταλαντούχα Anne Hathaway, φαίνεται πως δεν χάρηκε και τόσο πολύ, όταν κέρδισε βραβείο Oscar ως best performance για την ταινία "Les Misérables".

Η διάσημη ηθοποιός είναι ακόμα αναστατωμένη και επηρεασμένη συναισθηματικά από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο σε αυτή την ταινία. Στην ταινία, υποδύεται μια γυναίκα που πουλάει τα μαλλιά της και τα δόντια της για να υποστηρίξει την κόρη της, και γίνεται εργαζόμενη του sex. Η Anne Hathaway δήλωσε στην "The Guardian", ότι ένιωσε πολύ άβολα και ότι έχασε το μυαλό της κάνοντας αυτήν την ταινία και ακόμα δεν έχει συνέλθει ψυχολογικά.

Αν δείτε το παρακάτω βίντεο θα παρατηρήσετε ότι Hathaway είναι αρκετά συγκινημένη, την ώρα που παίζει στην σκηνή αυτή. Στο Harper's Bazaar δήλωσε ότι κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης σκηνής κατηγορήθηκε, ότι δεν ήταν πειστικός ο λόγος της.

Η προβληματισμένη Anne Hathaway, συνέχισε δηλώνοντας ότι ήταν λάθος που στεκόταν μπροστά σε τόσο κόσμο φορώντας ένα πανάκριβο φόρεμα που κοστίζει τόσο πολλά χρήματα, χρήματα, που μερικοί άνθρωποι δεν πρόκειται να τα αποκτήσουν ποτέ, κατά την διάρκεια της ζωή τους και κερδίζοντας ένα βραβείο για τον ρόλο αυτό, που εκφράζει τον ανθρώπινο πόνο.

[gallery-708708]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.