CELEBRITIES

Η Ivanka Trump χάνει χρήματα εξαιτίας του πατέρα της


24 Οκτωβρίου 2016

63_1-Copy-Copy.jpg

Δεν έφτανε η αντιπάθεια και η αγανάκτηση που έχει δημιουργήσει στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου ο Donald Trump, τώρα φαίνεται πως καταστρέφει και την καριέρα της ίδιας του της κόρης.

Η Ivanka Trump τα έχει βρει σκούρα, λόγω της υποστήριξης που δείχνει στον προεκλογικό αγώνα του πατέρα της – δεν είναι και λίγο να κατηγορείται καθημερινά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Το γυναικείο αγοραστικό κοινό πλέον γυρνάει ξεκάθαρα την πλάτη στην σειρά που φέρει την υπογραφή της (η οποία περιλαμβάνει ρούχα, κοσμήματα, αρώματα και αξεσουάρ) ενώ τάσσονται και ενάντια στα καταστήματα που τα προωθούν, όπως το Nordstrom, το Bloomingdale's και το Macy's.

Τι κι αν την προηγούμενη εβδομάδα προσπάθησε να διαχωρίσει την επιχείρησή της από την καμπάνια του πατέρα της; Οι γυναίκες στις οποίες απευθύνεται φαίνεται πως δεν υποχωρούν εύκολα πλέον.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.