CELEBRITIES

Ο Leonardo DiCaprio κινδύνεψε να σκοτωθεί και τον έσωσε ο Edward Norton


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

24 Οκτωβρίου 2016

Leonardo-di-caprio-4-1.jpg

Ο διάσημος ηθοποιός Leonardo DiCaprio, φαίνεται να έχει έρθει αντιμέτωπος πολλές φορές με τον θάνατο και μας εξηγεί όλες τις extreme εμπειρίες του.

Ο 41χρονος ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Before the Flood" και ο σκηνοθέτης αυτού, Fisher Stevens, πρόσφατα αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσουν το ντοκιμαντέρ, ο DiCaprio πήγε να χάσει την ζωή του εν ώρα εργασίας. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά, όταν συνεργάστηκαν με την εξερευνήτρια των ωκεανών, Silvia Earle, σε μια αποστολή στα νησιά Galapagos και ο Leo είχε δεχτεί να συμμετέχει. Ο Fisher Stevens ρώτησε την Silvia, αν θέλει να την μαγνητοσκοπίσει κάτω από το νερό και εκείνη απάντησε "Yeah I love it man, I love it". Και τότε αποφάσισαν να βουτήξουν η Silvia, ο Fisher Stevens, ο Edward Norton και μαζί ο Leonardo DiCaprio. Η εμπειρία στο βυθό ήταν εκπληκτική μέχρι που σε ένα λεπτό είχαν χαθεί όλοι μεταξύ τους. Λίγο μετά, ο DiCaprio προσπαθούσε να βρει απεγνωσμένα την υπόλοιπη ομάδα, γιατί συνειδητοποίησε ότι η μπουκάλα οξυγόνου είχε διαρροή. Για καλή του τύχη, ο Edward Norton τον βρήκε και τον έσωσε στην κυριολεξία! Αυτή η εμπειρία δεν πρόκειται  να ξεχαστεί από τον γοητευτικό Leonardo.

Η πρώτη φορά που ο DiCaprio είχε μια αντίστοιχη επικίνδυνη εμπειρία, , ήταν σε ένα από τα ταξίδια του στην Νότια Αφρική, όταν του επιτέθηκε με δύναμη, ένας λευκός καρχαρίας μέσα στο νερό και αυτός ήταν μέσα σε σιδερένιο κλουβί. Αμέσως μετά, αφού ήταν σώος και αβλαβής, τον ενημέρωσαν ότι κάτι αντίστοιχο είχε να συμβεί πάνω από 30 χρόνια.

Και τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αφού οι άλλες δύο επόμενες εμπειρίες του, όπως η ελεύθερη πτώση του, στην οποία άνοιξε μόνο το εφεδρικό αλεξίπτωτο και το παραλίγο αεροπορικό του ατύχημα στην Ρωσία, τον έκαναν να πιστεύει ότι δεν μπορεί να κοιμάται πια και τόσο ήσυχος. Παρόλα αυτά, προσπαθεί ο ίδιος να το διακωμωδεί και να κάνει ότι μπορεί για να προσέχει τον εαυτό του.

 leonardo-di-caprio-4

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.