CELEBRITIES

Έχει τελικά φετίχ με τη Dakota Fanning ο Tom Cruise;


24 Οκτωβρίου 2016

Πριν λίγες μέρες κάναμε λόγο για το... κάπως περίεργο δώρο που λαμβάνει κάθε χρόνο η Dakota Fanning από τον Tom Cruise, τώρα όμως έχουμε και δηλώσεις της ίδιας περί του θέματος. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία αυτή την περίοδο προμοτάρει την ταινία Brimstone στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, μίλησε για τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία War of the Worlds (2005), λέγοντας πως περίμενε πως θα σταματούσε να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση με το που έκλεινε τα 18. Παρ όλα αυτά, θεωρεί ότι πρόκειται για μία τρυφερή και όχι τόσο παράξενη κίνηση, που μάλλον έγκειται στο ότι του έκανε εντύπωση όταν συνεργάστηκαν και από τότε την έχει μες στην καρδιά του.

Ακόμη, μίλησε και για το πώς είναι να μεγαλώνεις από παιδί στο Hollywood, αφού δεν είναι λίγα τα παραδείγματα των μικρών stars που μεγαλώνοντας παίρνουν την κακή στροφή. «Έχω συμβιβαστεί με το ότι ακόμα κι αν φτάσω 35 και είμαι παντρεμένη και έγκυος, όλοι θα μου φέρονται λες και είμαι 9 χρονών και θα λένε «είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγάλωσες». Δεν με πειράζει, ξέρω ποια είμαι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.