CELEBRITIES

Τα μποτάκια που σχεδίασε η Gigi Hadid για τον Stuart Weitzman


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

25 Οκτωβρίου 2016

Δεν είναι λίγος καιρός που είδαμε τις Kendall Jenner και Taylor Swift να δημοσιεύουν στα social media, τα νέα τους shiny μποτάκια, που προέρχονται από την ευγενική χορηγία της λατρεμένης Gigi Hadid. Το διάσημο μοντέλο, Gigi, μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με την Tommy Hilfiger, συνεχίζει την λαμπρή της καριέρα απαντώντας σε μια νέα πρόσκληση για εκείνη... Σχεδίασε για πρώτη φορά, την δική της συλλογή παπουτσιών για λογαριασμό του μοναδικού σχεδιαστή μόδας, Stuart Weitzman. H ξανθιά καλλονή, επέλεξε να δημιουργήσει μια συλλογή από hiking boots με τακούνι μεσαίου ύψους, για να μπορεί να δώσει στις φίλες της και σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, θηλυκότητα και άνεση μαζί. Η αρχική ιδέα ξεκίνησε από την ίδια, που σκεφτόταν τον εαυτό της να τρέχει για δουλειές, από το πρωί μέχρι το βράδυ στην Νέα Υόρκη. Οπότε, ήθελε να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια που θα ήταν sexy και sporty!

gigi-hadid-1

Η Gigi Hadid, δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη με την νέα της συλλογή και έχει κάνει ήδη την λίστα δώρων για τις φίλες της. Τα hiking boots, έχουν βγει σε τρεις παραλλαγές, όπως δερμάτινα, σε μεταλλικές αποχρώσεις και στο χρώμα του χαλκού και θα κοστίζουν από 565,00 δολάρια μέχρι 598,00 δολάρια. Το πιο σημαντικό είναι ότι μέρος των εσόδων από την συλλογή αυτή, θα πάει στον φιλανθρωπικό οργανισμό Pencils of Promise, για τον οποίο ο Stuart Weitzman έχει δεσμευτεί για να χτίσει τρία σχολεία στις Ghana, Guatemala, και Laos.

Η καμπάνια της Gigi, για τα νέα της παπούτσια, θα είναι μία μικρού μήκους ταινία με πρωταγωνιστές την ίδια και τον γοητευτικό ηθοποιό James Franco, στην οποία θα πρέπει να αναμετρηθεί σε ρινγκ του μποξ, φορώντας τα αγαπημένα της μποτάκια.

gigi-hadid-2

[gallery-709907]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.