CELEBRITIES

Η Zooey Deschanel μίλησε για το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής ως μαμά


25 Οκτωβρίου 2016

Η Zooey Deschanel είναι μία από τις πιο εκκεντρικές αλλά και αξιολάτρευτες ηθοποιούς εκεί έξω, η οποία πρόσφατα μάλιστα έγινε και μαμά. Η indie ηθοποιός που αγαπήσαμε ιδιαίτερα μέσα από τη σειρά New Girl, βρέθηκε καλεσμένη στην εξίσου υπέροχη Ellen DeGeneres και μίλησε για το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής ως μαμά.

Η ίδια λοιπόν μέχρι πρότινος γνώριζε ότι σε μια πτήση, οι επιβάτες με παιδιά επιβιβάζονταν πρώτοι, κάτι που ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να γίνει μητέρα, όπως αστειεύτηκε αργότερα. «Την πρώτη φορά που μπήκαμε μαζί σε αεροπλάνο, σκέφτηκα «ωραία, ας περάσω» αλλά … όχι. Αυτοί που μπαίνουν πρώτοι είναι αυτοί που έχουν πληρώσει πιο πολλά χρήματα».

In this photo released by Warner Bros., talk show host Ellen DeGeneres interviews Democratic Presidential nominee Hillary Clinton during a taping of

Τη σκυτάλη παρέλαβε φυσικά η DeGeneres, η οποία με το πολύ γνωστό και χαρακτηριστικό της χιούμορ έκανε ένα τηλεφώνημα στη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία, αστειευόμενη ότι μπορεί να τους δώσει οδηγίες. «Το να ταξιδεύεις με ένα μωρό είναι από μόνο του δύσκολο. Έχετε τόσο προσωπικό! Ή θα κάνετε κάτι ή δεν θα είστε πια η επίσημη αεροπορική για την εκπομπή μας». Λέτε να κατάφερε τίποτα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.