CELEBRITIES

Ο Orlando Bloom έσωσε αδέσποτο σκυλάκι


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

25 Οκτωβρίου 2016

20160519_zaf_t106_435.jpg

Ο γοητευτικός ηθοποιός Orlando Bloom, έχει πολλά προσόντα που θα σας κάνουν να τον λατρέψετε αλλά στην κορυφή της λίστας αυτή την στιγμή, βρίσκεται η διάσωση ενός αδέσποτου σκυλιού στην Κίνα. Ο Orlando ταξίδεψε στην Κίνα, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας "Smart Chase: Fire & Earth in Shanghai", όπου και πρωταγωνιστεί. Σε μια στιγμή, καθώς περπατούσε σε έναν κεντρικό δρόμο της Κίνας, είδε ένα τραυματισμένο αδέσποτο σκυλί και έτρεξε για να το βοηθήσει.

Ο ηθοποιός του Hollywood, πήρε το σκυλί μαζί του, το πήγε σε κτηνίατρο και δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, γράφοντας την φράση "This lil girl", με μία σπασμένη καρδιά δίπλα. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, δείχνει βήμα, βήμα την περίθαλψη του τυχερού σκυλιού και όπου ο Orlando το ξύρισε και το έκανε μπάνιο, προσφέροντας την βοήθεια του απλόχερα.

Από ότι φαίνεται ο Orlando Bloom είναι ένας άνδρας με ευαισθησίες και μάλλον σαν να απόκτησε ένα νέο μέλος στην οικογένεια του, την 13χρονη Sidi, όπως ονομάστηκε το σκυλάκι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.