CELEBRITIES

Τα catwalk looks που θα διαλέγαμε αν γιορτάζαμε το Halloween


28 Οκτωβρίου 2016

Ήρθε η ώρα να ομολογήσουμε αυτό που σκεφτόμαστε όλες μας λίγο πολύ, κάθε φορά που παρακολουθούμε ένα catwalk. Εκτός από τα πολύ κομψά, chic και τα-θέλω-τώρα looks, υπάρχουν και εκείνα που μας κάνουν να απορούμε «ποια θα κυκλοφορούσε έτσι έξω».

Και ενώ φυσικά λατρεύουμε και σεβόμαστε την haute couture και καταλαβαίνουμε εν μέρει πως τα συγκεκριμένα σύνολα έχουν κι αυτά τον σκοπό τους - είτε να δημιουργήσουν buzz για τη συλλογή είτε να χρησιμεύσουν ως μια δημιουργική διέξοδος για την έμπνευση του κάθε designer, θεωρούμε ότι θα ήταν μια πρώτης τάξεως επιλογή κοστουμιού αν εδώ στην Ελλάδα γιορτάζαμε το Halloween!

Κομψά ρομποτάκια, φορέματα που θυμίζουν μάγισσες του παραμυθιού αλλά και ρούχα-κατασκευές, είναι μερικά μόνο από αυτά που ξεχωρίσαμε από τις πασαρέλες για τη σεζόν Spring/Summer '17 και σκεφτήκαμε, για πλάκα, να τα κάνουμε μια λίστα για... μεταμορφώσεις. Μήπως να τα σκεφτούμε σοβαρά για τις δικές μας απόκριες;

[gallery-710995]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.