CELEBRITIES

Ραγδαίες εξελίξεις στο χωρισμό των Brangelina!


28 Οκτωβρίου 2016

Net-Worth-of-Brad-Pitt.jpg

Φήμες λένε ότι η Angelina Jolie έχει κουραστεί να παρουσιάζεται ως η κακιά και η αιτία χωρισμού στο γάμο της με τον Brad Pitt. Γι αυτό το λόγο θέλει να αποκαλύψει όλα όσα περνούσε στο γάμο της, τα οποία όπως φαίνεται δεν ήταν και τόσο ευχάριστα... Βασικός στόχος της Angelina είναι να προστατεύσει τα παιδιά της, καθώς η ίδια αισθάνεται ότι έχει βγει η κακιά στην όλη ιστορία και δε θέλει με τίποτα τα παιδιά της να πιστέψουν κάτι τέτοιο για τη μητέρα τους. Εμπιστευτικές πηγές αναφέρουν ότι η Angelina είναι έτοιμη να εκθέσει όλα όσα έκανε ο Brad Pitt και κατέστρεψε αυτό τον γάμο. Σε δημοσιεύματα διαβάζουμε κάποια από αυτά, τα οποία πραγματικά αλλάζουν εντελώς την εικόνα που είχαμε για τον ίδιο. Αρκετές αναφορές έχουν γίνει σχετικά με την εθιστική "σχέση" που είχε ο διάσημος ηθοποιός με το ποτό και το τσιγάρο. Δε διστάζουν μάλιστα να αναφέρουν ότι πολλές φορές, πάνω στη μέθη του ξεσπούσε στα παιδιά. Επιπλέον υπάρχουν φήμες και για τρίτο πρόσωπο που υπάρχει μέχρι σήμερα στη ζωή του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Pitt και η Jolie έχουν ήδη αρχίσει το διαχωρισμό των περιουσιακών τους στοιχείων, ενώ αρκετά από αυτά έχουν μπει ήδη προς πώληση.

Εδώ και ένα μήνα η Angelina έχει καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, την οποία ο πρώην σύζυγός της δεν έχει αποδεχθεί ακόμη. Σύμφωνα με το Hollywood Gossip, ο δισταγμός του Brad υπάρχει γιατί ποντάρει σε κάποιο συμβιβασμό μεταξύ τους, για να μη βγουν όλες οι άσχημες πτυχές του εαυτού του στο δικαστήριο. Το περιβάλλον της όμως αναφέρει ότι η Angelina δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστεί.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.