CELEBRITIES

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Η Beyonce δε συμπαθεί την Kim


28 Οκτωβρίου 2016

20161015-zaf-rx3-927.jpg

To Hollywood έχει θέμα να ασχολείται για τις επόμενες ημέρες, αφού σχεδόν όλα τα μέσα ασχολούνται με δύο μεγάλες star, την Kim Kardashian και την Beyonce. Τα δημοσιεύματα λοιπόν αποκάλυψαν ότι η διάσημη Queen Bee, Beyoncé ποτέ της δεν συμπάθησε ιδιαίτερα την Kim Kardashian.

Μια πηγή αναφέρει ότι αυτή η αντιπάθεια της Beyonce, στηρίζεται στο γεγονός ότι οι κόρες τους δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί. Όσες φορές και αν έχουν παρευρεθεί σε κοινές εξόδους η North και η Blue Ivy, ποτέ τους δεν έχουν κάνει παρέα, δεν έχει ασχοληθεί η μία με την άλλη.

Πραγματικά στα δικά μας αυτιά, ο λόγος είναι ανύπαρκτος, καθώς δεν μπορείς να ρίξεις μία αντιπάθεια σε δύο μικρά παιδάκια που απλά έτυχε να μην έχουν παίξει μαζί. Ας γίνουμε λίγο πιο πραγματιστές και ας παραδεχτούμε ότι απλά η Beyonce δε συμπαθεί την Kim. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει παγωμένη δίπλα στην Kim, σε κοινές εμφανίσεις τους!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.