CELEBRITIES

Ο νέος εραστής της Madonna είναι μόλις 14 χρόνια μικρότερος της


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

31 Οκτωβρίου 2016

Η Madonna δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει με τις επιλογές των εραστών της, γιατί όποιο αρσενικό και αν βάλει στο μάτι ξέρει να το κατακτά. Η 58χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο γνωστό εστιατόριο "M" του Λονδίνου, μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Idris Elba, να περνά ρομαντικές στιγμές χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

madonna-1

Το φιλί που αντάλλαξαν η Madonna και ο Elba στο ρομαντικό δείπνο, ήταν η αιτία για να αναζωπυρωθούν οι φήμες περί ειδυλλίου. To "Material Girl" εμφανίστηκε επίσης, κατά την διάρκεια του kickboxing αγώνα του Idris Elba, για λογαριασμό του TV show, Idris Elba: Fighter, κοντά στο ρινγκ όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω. Ο αγώνας αυτός ανήκει σε ένα κομμάτι από μια σειρά ντοκιμαντέρ του "Discovery" που θα βγει στον αέρα τον επόμενο χρόνο, στο οποίο ο 44χρονος ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπος με προκλήσεις προκειμένου να γίνει επαγγελματίας kickboxer.

Idris Elba Smashes it at York Hall! ?????

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Το νέο ζευγάρι μετρά χρόνια γνωριμίας, αλλά τώρα μάλλον βρέθηκε η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους. Επίσης, ο ο Idris Elba είχε κάνει και μία εμφάνιση στο παρελθόν ως DJ, συγκεκριμένα το 2015, στην μουσική περιοδεία Rebel Hearts Tour της Madonna στην Γερμανία.

madonna-5

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.