CELEBRITIES

Η Olivia Munn εξηγεί γιατί δεν αντέχει τις ρομαντικές σκηνές


31 Οκτωβρίου 2016

Είναι μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του Hollywood, με την εξωτική της εμφάνιση αλλά και το ταλέντο της να την κάνουν να ξεχωρίζει. Η Olivia Munn, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στο προσκήνιο χάρη στη συμμετοχή της στην κωμωδία “Office Christmas Party, όπου συμπρωταγωνιστεί με την Jennifer Aniston, μίλησε για τη ρομαντική σκηνή που τη δυσκόλεψε περισσότερο, την οποία έπρεπε να γυρίσει μαζί με τον Jason Bateman.

«Στη δουλειά μου, κάθε φορά που γυρίζουμε μία σκηνή όπου μπορεί να μη φιλιόμαστε αλλά πρέπει να είμαστε ρομαντικοί ο ένας με τον άλλον, είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο γιατί όταν πρέπει να περάσεις στους θεατές την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα, συνήθως οι σκηνές είναι γραμμένες με βάση τα κλασικά στερεότυπα για τις γυναίκες, τύπου «μου αρέσεις, σε παρακαλώ πες μου ότι σου αρέσω κι εγώ».

13398391_1758862421023406_764269949_n-1

Αυτό βέβαια δεν ισχύει στην περίπτωση της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, αφού φρόντισε από νωρίς να δουλέψει μαζί με τους σκηνοθέτες ώστε να κάνουν το αποτέλεσμα να δείχνει πιο ρεαλιστικό. «Προσπαθήσαμε να το αποδώσουμε πιο φυσιολογικά και πολύ πιο αληθινά. Τελικά κατέληξε να είναι μία από τις αγαπημένες μου σκηνές».

Είδατε, όλα γίνονται, διάθεση να υπάρχει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.