CELEBRITIES

Η Adele μιλάει για την κατάθλιψη που πέρασε μετά την γένννηση του γιου της


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

1 Νοεμβρίου 2016

adele-3.jpg

Η αγαπημένη φωνή της Μεγάλης Βρετανίας, Adele, μας ανοίγει συνέχεια την καρδιά της και αναλύει την σχέση της με τα τραγούδια που εμπνέεται και που μας έχουν κάνει να ρίξουμε πολύ δάκρυ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο περιοδικό Vanity Fair, μίλησε για πρώτη φορά για την εμπειρία της μητρότητας και την επιλόχειο κατάθλιψη μετά την γέννηση του γιου της. Δήλωσε ότι το σκέφτεται πολύ να κάνει δεύτερο παιδί, μετά την δύσκολη κατάσταση που αντιμετώπισε όσο ήταν μωρό, ο γιος της Angelo.

Η τραγουδίστρια Adele, συνέχισε δηλώνοντας ότι δεν πήρε αντικαταθλιπτικά και ότι όταν χρειάστηκε να αναφερθεί για την επιλόχειο κατάθλιψη σε κάποιον δικό της άνθρωπο, ήταν πολύ δύσκολο και τρομακτικό για εκείνη. Περιέγραψε με τις παρακάτω φράσεις τι είχε πει σε φίλο της, εκείνη την περίοδο, "One day I said to a friend, 'I fuckin' hate this,' and she just burst into tears and said, 'I fuckin' hate this, too.' And it was done. It lifted". Η ίδια βίωσε το συναίσθημα ότι είναι ανεπαρκής και ότι περνάει την χειρότερη φάση της ζωής της. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω, άκουσε τον φίλο της, και δήλωσε ότι είχε δώσει στον εαυτό της, ένα απόγευμα κάθε εβδομάδα όπου έκανε ότι ήθελε, χωρίς το μωρό.

Σήμερα, η Adele δηλώνει ότι μετά από αυτήν την εμπειρία, η αγάπη που νιώθει για το παιδί της, Angelo, είναι τόσο μεγάλη που δεν την νοιάζει αν θα έχει χρόνο για τον εαυτό της.

adele-1

[gallery-712103]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.