CELEBRITIES

Το νέο κορίτσι του Prince Harry συναντήθηκε με μέλος της βασιλικής οικογένειας


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

2 Νοεμβρίου 2016

Prince-Harry-9.jpg

Όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του Πρίγκιπα Harry με την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle, ράγισαν πολλές γυναικείες καρδιές σε όλο τον κόσμο. Οι τελευταίες λεπτομέρειες της διάσημης σχέσης, έρχονται να μας επιβεβαιώσουν, ότι το όμορφο ζευγάρι προχωράει σοβαρά τον δεσμό του.

Ο 32χρονος Harry και η 35χρονη star, βγαίνουν μαζί μόνο δύο μήνες αλλά η μελαχρινή ηθοποιός φαίνεται να έχει συναντηθεί ήδη με τον πατέρα της βασιλικής οικογένειας, Πρίγκιπα Κάρολο. Οπότε, όπως όλοι καταλαβαίνουμε, η συνάντηση αυτή δείχνει ότι ο Harry δεν αρκείται σε ένα απλό φλερτ αλλά σε κάτι πιο επίσημο!

Μια γνωστή πηγή αναφέρει ότι τόσο ο Harry όσο και η Meghan, βλέπουν σοβαρά ο ένας τον άλλον, έχουν πολλά κοινά και αυτό είναι κάτι υπέροχο.

Εμείς πάντως ανυπομονούμε να δούμε, αν ο Πρίγκιπας Harry θα παραμείνει εργένης ή η Meghan Markle θα γίνει η μέλλουσα γυναίκα του.

Δείτε και την αθλητική πλευρά του Harry, στο παρακάτω βίντεο...

  [gallery-712448]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.