CELEBRITIES

Ο Jon Bon Jovi και η γυναίκα του Dorothea Hurley προστατεύουν τα παιδιά τους από την δημοσιότητα


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

3 Νοεμβρίου 2016

bon-jovi-5.jpg

Μετά από πολλά χρόνια ο διάσημος τραγουδιστής Jon Bon Jovi, δηλώνει σε συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό, την δυνατή αγάπη που διατηρεί με την σύζυγό του Dorothea Hurley. Μετά από 27 χρόνια δεμένης σχέσης, έχουν αποκτήσει 4 παιδιά για τα οποία είναι πολύ υπερήφανοι.

bon-jovi-3

Η σύζυγος του μεγάλου σταρ, Dorothea, δήλωσε ότι επειδή η δουλειά του συζύγου της, ως ροκ σταρ είναι να ταξιδεύει μαζί με την μπάντα του σε όλο τον κόσμο, προσπαθεί να εξηγήσει ότι η ζωή του Jon Bon Jovi διαχωρίζεται από την ζωή της οικογένειας του και προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες και να εκθέτουν όσο λιγότερο μπορούν τα παιδιά τους. Το διάσημο ζευγάρι έχει 4 παιδιά, την Stephanie 23 ετών, τον Jesse 21 ετών, τον Jacob 14 ετών και τον Romeo 12 ετών, και τα προστατεύουν όσο μπορούν από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Dorothea δήλωσε συγκεκριμένα, "We never really drag the kids to things, she says. I never pointed at the TV and said, There’s Daddy! We try hard just to give our kids a normal life".

Ο Jon Bon Jovi επίσης δηλώνει, ότι η οικογένεια του είναι προτεραιότητα και τα πάντα για εκείνον και ότι με την σύζυγό του μετά από τόσα χρόνια, είναι πιο κοντά από ποτέ.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.