CELEBRITIES

Jamie Dornan-Dakota Johnson: Δε βλέπουν την ώρα να τελειώνουν με το 50 shades of Grey


7 Νοεμβρίου 2016

jamie-dornan-dakota-johnson-photo-ensemble.jpg

Αυτό που οι ηθοποιοί πρέπει να ταυτίζονται πάντα και με τους ρόλους τους είναι θα λέγαμε μια μάστιγα του επαγγέλματος, με πιο πρόσφατα "θύματα" τη Dakota Johnson και τον Jamie Dornan. Οι δύο πρωταγωνιστές της τριλογίας 50 Shades of Grey ξεκίνησαν από νωρίς να θεωρούνται ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, τι κι αν ο Ιρλανδός ηθοποιός είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Μάλιστα, η Dakota σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram, καθώς δεν άντεχε την έκταση του θέματος.

7b5491a49a70baf07e95873a2ad66fbe

Ο 34χρονος ηθοποιός από την άλλη, έχει ακόμη μία φήμη την οποία πρέπει να αρνείται συνεχώς, περί αντικατάστασής του από τον Ian Somerhalder (από τη σειρά Vampire Diaries). Αυτό βέβαια ξεκίνησε από ένα αστείο του ίδιου του Dornan, ο οποίος όμως φρόντισε να το "μαζέψει" λέγοντας πως κάτι τέτοιο θα κόστιζε απίστευτα καθώς έχουν γυρίσει ήδη τα δύο τελευταία μέρη της τριλογίας. Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψει με αυτή την παραγωγή, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσει και να επιστρέψει στην κανονική του καριέρα (με μια έφεση στα horror films δράσης) αφήνοντας πίσω τον πολυσυζητημένο Mr Grey που τόσο έχει διχάσει κοινό και κριτικούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.