CELEBRITIES

Η αντίδραση της Shannen Doherty για τον γιο του Michael Bubles που έχει καρκίνο


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

7 Νοεμβρίου 2016

shannen-doherty-ka.jpg

Η 45χρονη ηθοποιός μετά την διάγνωση της για τον καρκίνο του μαστού το 2015, τώρα βρίσκεται στο τελικό στάδιο των χημειοθεραπειών, συμβούλεψε την οικογένεια του Michael Bubles, να είναι θετικοί γιατί έχει εξελιχθεί τόσο πολύ η επιστήμη που μπορεί να βοηθήσει για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος υγείας. Ο Michael Bubles και η σύζυγος του Luisana Lopilato, δημοσίευσαν ότι ο γιος του πάσχει από καρκίνο, στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο τραγουδιστής - ηθοποιός Michael Bubles δήλωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγος του Luisana, που είναι συντετριμμένοι από το γεγονός αυτό, έχουν βάλει την καριέρα τους στην άκρη προκειμένου να αφιερωθούν τελείως και να βοηθήσουν τον γιο τους Noah. Αυτό που θέλουν μόνο είναι προσευχές όλων και ο σεβασμός απέναντι στην ιδιωτική τους ζωή, γιατί έχουν ένα μεγάλο ταξίδι να διανύσουν και ότι με την υποστήριξη των αγαπημένων τους συγγενών και φίλων, πιστεύουν. ότι θα κερδίσουν αυτήν την δύσκολη μάχη.

 

Feliz día de la madre !! Happy Mother's Day @luisanalopilato !! #myhero #bestmommy #bestfriend

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Bublé (@michaelbuble) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.