CELEBRITIES

H Nicole Kidman στηρίζει τα υιοθετημένα παιδιά να βρουν τους βιολογικούς γονείς τους


9 Νοεμβρίου 2016

20161106_zaf_rx3_2501.jpg

Μετά από μία υιοθεσία, οι γονείς έρχονται αντιμέτωποι με το ερώτημα τι σχέση πρέπει να έχουν με τους βιολογικούς γονείς του παιδιού. Μερικοί μπορεί να μην επικοινωνήσουν ποτέ, είναι όμως και κάποιοι που κρατάνε άριστες σχέσεις. Σαν μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών, η Nicole Kidman πήρε θέση γι αυτό το θέμα, λέγοντας "Αυτό είναι μέρος των πιστεύω μου για την υιοθεσία. Εάν ένα παιδί θέλει να βρει τη βιολογική του μητέρα, θα είμαι απόλυτα υποστηρικτική μαζί του."  O 21χρονος Conor και η 23χρονη Isabella είναι παιδιά της Kidman και του Tom Cruise. Ενώ τα μέσα ανέφεραν κατά καιρούς ότι οι δύο ηθοποιοί, δεν ήταν κοντά στα παιδιά τους, η Isabella σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι μιλάνε αρκετά συχνά. Σε μία άλλη συνέντευξη η Kidman αναφέρθηκε στη νέα της ταινία "Lion", η οποία είναι η έρευνα ενός αγοριού για τους βιολογικούς του γονείς και είπε ότι την αφιερώνει στα παιδιά της.

"Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πιο κατανοητό, απ'το ότι σας ήθελα," ανέφερε. "Είναι βαθύ και προσωπικό και οποιοδήποτε και αν είναι το ταξίδι σας, είμαι εδώ για να σας στηρίξω."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.