CELEBRITIES

Το ηχηρό "όχι" της Gisele σε ερώτηση σχετικά με τον Donald Trump


9 Νοεμβρίου 2016

gisele-bundchen-photoshoot-for-vogue-magazine-australia-january-2015_3-2.jpg

Από τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Μπορεί ο Πρόεδρος (πλέον) των ΗΠΑ να έκανε τον κόσμο να πιστεύει πως ο σύζυγος της Gisele, Tom Brady, θα του χάριζε την ψήφο του, η ίδια όμως το διέψευσε κατηγορηματικά.

Σε πρόσφατη ομιλία του την περασμένη Δευτέρα, ο Trump είπε χαρακτηριστικά: «Tom Brady, υπέροχος άνθρωπος, υπέροχος. Φοβερό άτομο, καλός φίλος μου, σπουδαίος πρωταθλητής. Σίγουρος νικητής. Μου τηλεφώνησε σήμερα και μου είπε “Donald, σε στηρίζω, είσαι φίλος μου και σε ψήφισα”».

Μάλιστα, ο γνωστός αθλητής φέρεται να είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήταν υπέροχο για τις ΗΠΑ να έχουν πρόεδρο τον Trump ενώ οι δημοσιογράφοι είχαν παρατηρήσει ένα καπέλο με την φράση “Make America Great Again” στο locker του.

cwth1dqw8aa3dso

Αυτό φυσικά δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις στα social media της Gisele, με έναν follower να τη ρωτά «Gisele, ακούστηκε ότι εσύ και ο Tom υποστηρίζατε τον Trump. Είναι αλήθεια;;», για να πάρει ως απάντηση ένα ηχηρό «ΟΧΙ!» από το supermodel.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.