CELEBRITIES

Ποιος πήρε τελικά την επιμέλεια των παιδιών, Angelina Jolie ή Brad Pitt;


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

9 Νοεμβρίου 2016

angelina-bratt-1-1.jpg

Μετά από πολλές φήμες για το ποιος από θα πάρει τελικά την επιμέλεια των παιδιών, Angelina Jolie ή Brad Pitt (;) βγήκε η τελική απόφαση.

Και οι δύο διάσημοι ηθοποιοί αποφάσισαν να βάλουν προτεραιότητα τα παιδιά τους και να πάρουν από κοινού την καλύτερη απόφαση για αυτά. Για αυτό με την σύμφωνη γνώμη και των δύο, την κηδεμονία των Maddox 15 ετών, Pax 12 ετών, Zahara 11 ετών, Shiloh 10 ετών και τα δίδυμα, Knox και Vivienne 8 ετών, θα αναλάβει η μητέρα Jolie. 

Η συμφωνία αυτή έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές, με τα παιδιά να ζουν μαζί με την μητέρα τους και οι "θεραπευτικές επισκέψεις" από τον πατέρα τους να συνεχιστούν. Αυτό είναι που έχει αποφασιστεί και από τους κοινωνικούς λειτουργούς, για το καλύτερο των παιδιών.

angelina-bratt-3

Σύμφωνα με πηγή της Angelina Jolie, στην συμφωνία που έχουν υπογράψει δεν έχει οριστεί κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ακόμα, και ότι θα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε τροποποίηση μελλοντικά, με βάση το καλό των παιδιών. Και από την πλευρά του Brad Pitt, ανεπίσημα, υποστηρίζεται ότι η συμφωνία που έχει γίνει δεν είναι μόνιμη, ακόμα.

Όλα τα μέσα αναφέρουν, ότι η όλη η οικογένεια περνάει δύσκολες στιγμές και ότι όλο το ζήτημα είναι η προστασία των παιδιών, που και για τον Brad και για την Angelina είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Επίσης, ο πατέρας των παιδιών δήλωσε ότι επιθυμεί από τα μέσα, να σεβαστούν αυτήν την δύσκολη κατάσταση και να τους δώσουν λίγο χώρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.