CELEBRITIES

Η Gisele Bundchen και οι υγιεινές διατροφικές επιλογές της


16 Νοεμβρίου 2016

20080429-cob-x32-292.jpg

"Ο μεγαλύτερος γιο μας, ο Jack έχει εμμονή με το ποδόσφαιρο. Ο Benny λατρεύει το hockey, ενώ η μικρή Vivian δεν έχει ακόμη αποκτήσει αθλητικά ενδιαφέροντα. Κάνει yoga και απλά τρέχει τριγύρω μας."
Η Gisele καθημερινά ξεκινάει την ημέρα της με ένα ζεστό νερό με λεμόνι και μετά πίνει ένα homemade πράσινο χυμό, τον οποίο φτιάχνει με ό,τι έχει στο ψυγείο της-σπάνακι, αγγούρι, τζίντζερ, μήλο.

Καθημερινά από το πρωί, μπαίνει στην κουζίνα της για να σερβίρει πρωινό στα παιδια της. Αυγά scrambled, gluten-free τοστ με αβοκάντο, γιαούρτι με καρύδα και gluten-free pancakes είναι κάποιες από τις επιλογές για το πρωινό των παιδιών της. Σαφώς δεν παραλείπει να τους βάζει φρούτα στο πιάτο τους,  προσπαθώντας να τα πείσει ότι είναι παγωτό!
Η ίδια δεν πίνει καφέ και απολαμβάνει αρκετές κούπες τσάι, τη μία μάλιστα την πίνει πριν κοιμηθεί. Γυμνάζεται καθημερινά, πίνει αρκετό νερό, τρώει μόνο υγιεινά και επιλέγει να έχει στο σπίτι της φαγητά που δεν είναι παχυντικά. Με αυτό τον τρόπο θεωρεί ότι βοηθάει τα παιδιά της να μάθουν να τρώνε υγιεινά και τα μαθαίνει να νοιάζονται για το σώμα τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Gisele έχει το δικό της κήπο και προμηθεύεται λαχανικά και φρούτα από εκεί. 

Οι παρακάτω φωτογραφίες της θα σας υπενθυμίσουν το αψεγάδιαστο κορμί της!

[gallery-345106]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.