CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen αποκαλύπτει πώς χάνουν τα κιλά τους οι διάσημες μαμάδες


17 Νοεμβρίου 2016

abaca-556639-003.jpg

«Οποιοσδήποτε μπορεί να πιστεύει ότι εμείς που είμαστε στη δημοσιότητα τα χάνουμε τόσο γρήγορα, η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε διαιτολόγους, διατροφολόγους, προπονητές, νταντάδες. Έχουμε ανθρώπους που το κάνουν εύκολο για εμάς να επανέλθουμε στη φόρμα μας. Καμία γυναίκα όμως δεν θα έπρεπε να νομίζει ότι αυτό εί ναι το φυσιολογικό ή το νορμάλ».

Η ίδια έχει δεχτεί τόσες «επιθέσεις» σχετικά με την ιδιότητά της ως μαμά – από το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου που χρησιμοποιεί μέχρι το ότι την βάζει να κάθεται πολύ κοντά στην κουζίνα, που πραγματικά εύχεται ο κόσμος να έκανε focus σε πιο ουσιαστικά πράγματα περί μητρότητας. «Νομίζω όλα αυτά που συμβαίνουν στην ψυχολογία της γυναίκας μετά τη γέννα δεν συζητούνται όσο θα έπρεπε, είτε πρόκειται για την επιλόχεια κατάθλιψη είτε για την πρόκληση του να είσαι μητέρα και σύζυγος ταυτόχρονα».

Η Chrissy βέβαια δεν θα άλλαζε με τίποτα το να είναι μαμά της Luna, ακόμη κι αν η κόρη της δεν τη θεωρεί και το πιο αγαπημένο της άτομο – αυτό το προνόμιο ανήκει στον διάσημο σύζυγό της. «Αυτή η λεγόμενη σχέση πατέρα-κόρης ξεκινά τόσο νωρίς. Εγώ νόμιζα ότι συμβαίνει στην πορεία. Αλλά έγινε με το που ήρθε στον κόσμο». Τι να κάνουμε Chrissy, έτσι είναι τα κορίτσια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.