CELEBRITIES

Οι Χριστουγεννιάτικες Παραδόσεις του Παλατιού θα σας εκπλήξουν


TSVIGKOU

1 Δεκεμβρίου 2016

20161101-zba-r01-1215.jpg
  1. Οι Χριστουγεννιάτικες Κάρτες υπογράφονται το καλοκαίρι από την ίδια τη Βασίλισσα. Έχει να υπογράψει κάθε χρόνο περίπου 800 κάρτες, γι αυτό επιλέγει να το κάνει κατά την περίοδο των καλοκαιρινών της διακοπών.
  2.  Christmas Eve soccer game: Κάθε χρόνο, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ο Πρίγκηπας William μαζί με τον αδερφό του Harry, παίζουν τον καθιερωμένοο Χριστουγεννιάτικο soccer αγώνα.
  3. Κατά το Χριστουγεννιάτικο δείπνο, ο κάθε παρευρισκόμενος πίνει το αγαπημένο του cocktail. Η Βασίλισσα επιλέγει πάντα το "Zaza", ενώ ο Πρίγκηπας Charles προτιμάει το cherry brandy,
  4. Για να γίνει το άνοιγμα των δώρων, πραγματοποιείται ένα ξεχωριστό, εντυπωσιακό "Gift-Opening" Event. Αυτό γίνεται πάντα μετά το Χριστουγεννιάτικο, απογευματινό τσάι που παίρνει η οικογένεια.
  5. Όσο και αν σας ακούγεται απίθανο, το Βρετανικό παλάτι θεωρείται το πιο μικρό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Γι αυτό το λόγο προγραμματίζετε πάντα που θα κοιμηθεί ο καθένας, καθ'ότι εκείνη την περίοδο υπάρχουν και αρκετοί προσκεκλημένοι. 
  6. Το Βασιλικό menu είναι πάντα γραμμένο στα Γαλλικά. Άλλωστε αυτό συμβαίνει καθημερινά, γιατί να αλλάξει την ημέρα των Χριστουγέννων.
  7. Πραγματοποιείται πάντα το καθιερωμένο "Movie Night" στο Ballroom του παλατιού, το απόγευμα μετά το άνοιγμα των δώρων.
  8. Ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο παλάτι παραμένει μέχρι και τη δεύτερη εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.