CELEBRITIES

Ο Chris Pratt είναι ο πιο συγκινητικός μπαμπάς στον κόσμο


18 Νοεμβρίου 2016

abaca-563730-042.jpg

Ο ηθοποιός λοιπόν μοιράστηκε μαζί μας ένα υπερχαριτωμένο video με τον γιο του, γράφοντας από κάτω: «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο γιος μας ο Jack ζύγιζε περίπου 1.5 κιλό όταν ήρθε στον κόσμο. Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία και τη βοήθεια του #marchofdimes, σήμερα είναι ένα απόλυτα υγιές 4χρονο παιδί.»

Το 2014 μάλιστα ο ίδιος μέσα σε κλίμα συγκίνησης έδωσε μια ομιλία για τον οργανισμό March of Dimes, τον οποίο πλέον υποστηρίζει ενεργά, λέγοντας: «Έχω κάνει όλα τα cool πράγματα ως ηθοποιός: έχω πηδήσει από ελικόπτερα, έχω κάνει επικίνδυνες σκηνές, έχω παίξει golf ως επαγγελματίας σε στάδιο, αλλά τίποτα από αυτά δε συγκρίνεται με το να είσαι μπαμπάς ενός πλάσματος».

 

 

Συνεχίζοντας, μίλησε και για την πρώτη φορά που κράτησε τον γιο του στα χέρια του: «Έκανα πολλές υποσχέσεις εκείνη τη στιγμή ως προς το τι είδους πατέρας θέλω να γίνω και απλά προσευχόμουν ότι θα ζούσε αρκετά ώστε να με δει να τις τηρώ».

Εντάξει, μας έλιωσε. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.