CELEBRITIES

Κατηγόρησαν την Kylie Jenner ότι αντέγραψε την ιδέα άλλης Makeup Artist


29 Νοεμβρίου 2016

kylie-17.JPG

Η διάσημη Kylie δημοσιεύει συνεχώς στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες για να προωθήσει την σειρά “Kylie Cosmetics” και τα likes των fan της είναι χιλιάδες. Γνωστό μέσο δημοσίευσε πρόσφατα, ότι η makeup artist Vlada Haggerty κατηγορεί την Jenner  ότι αντιγράφει τις φωτογραφίες της από το Instagram, που δείχνουν διάφορες πόζες γυναικών με βαμμένα χείλη. Όπως θα δείτε παρακάτω οι φωτογραφίες και των δύο γυναικών είναι αρκετά όμοιες.

 

 

 

Really @kyliecosmetics? Haven't you gotten enough 'inspiration' from me already? Left is a the work @juliakuzmenko, @brittrafuson and I shot a few months ago and right is @kyliecosmetics new campaign.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vlada Haggerty (@vladamua) στις

 

Η Vlada Haggerty μαζί με την επαγγελματία φωτογράφο της, υποστηρίζουν ότι η Kylie Jenner έκλεψε το στιλ για να προωθήσει την δική της σειρά καλλυντικών. Και από ότι φαίνεται στην τελευταία καμπάνια των “Kylie Cosmetics”, η Kylie έχει πάρει αρκετό inspiration από τον λογαριασμό της Vlada Haggerty.

 

 

Love Bite by @mua_ashley_ available tomorrow 10am #freeshipping @kyliecosmetics

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kylie (@kyliejenner) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.