CELEBRITIES

Evan Rachel Wood: "Έχω πέσει θύμα βιασμού και δεν μπορώ πια να το κρύβω"


30 Νοεμβρίου 2016

evan-rachel-wood-a.jpg

Η δήλωση της Evan άφησε άφωνους τους υπεύθυνους του περιοδικού, καθώς η ίδια αναφέρει ότι κακοποιήθηκε δύο φορές και εξηγεί την άσχημη εμπειρία που έζησε, τώρα που Donald Trump βγήκε Πρόεδρος. Η 29χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι βιάστηκε σε μια ξεχωριστή περίσταση από ιδιοκτήτη μπαρ και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ζούμε σε μια εποχή που οι άνθρωποι βιώνουν τέτοιες καταστάσεις και μένουν σιωπηλοί για πολύ καιρό. Και ότι η κάθε πολιτεία έχει στερεότυπα για την σεξουαλικότητα.

Αυτό το email στάλθηκε από την ηθοποιό αμέσως μετά την συνέντευξη που είχε δώσει στο ίδιο διάσημο περιοδικό, στο οποίο email παραδέχτηκε ότι έχει υποστεί «σωματική, ψυχολογική και σεξουαλική κακοποίηση». Επίσης, η Evan μίλησε για το πως αισθάνεται λόγω ότι είναι bisexual. Δήλωσε ότι ως ενήλικη δοκίμασε και έκανε υγιής σχέσεις και ότι παράλληλα συνειδητοποίησε ότι στις μέρες μας ακόμη υπάρχει η ντροπή και το στίγμα για την σεξουαλική της επιλογής, γιατί είναι κάτι που επηρεάζει αρνητικά την καθημερινή της επαφή και τις σχέσεις της με τους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.