CELEBRITIES

Η Michelle Williams λέει μια μεγάλη αλήθεια για τις single μαμάδες


1 Δεκεμβρίου 2016

abaca-550772-085.jpg

Η ξανθιά ηθοποιός αυτή την περίοδο κοσμεί το εξώφυλλο του Porter Magazine, ενώ στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφιση μιλάει για το πώς είναι να μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, η οποία πλέον είναι 11 ετών.

«Ειλικρινά μιλώντας, σχετικά με οτιδήποτε άλλο στη ζωή θεωρώ ότι δεν πρέπει να πηγαίνουμε ενάντια στις καταστάσεις. Και για αυτή την περίπτωση το ίδιο θα πίστευα, αν δεν επρόκειτο για τη Matilda που μεγαλώνει χωρίς τον πατέρα της. Ξέρετε, αυτό είναι κάτι που δεν… Εννοώ, ποτέ δεν θα είναι εντάξει».

Ακόμη, δήλωσε πως ακόμη δεν νιώθει άνετα να βγαίνει ραντεβού, παρά το γεγονός ότι με τον Heath Ledger είχαν χωρίσει πριν εκείνος φύγει από τη ζωή το 2008. «Θέλω απλά να κάθομαι σπίτι και να φροντίζω τους ανθρώπους μου. Νιώθω ευτυχισμένη με τον εαυτό μου και ακόμα κι αν νιώθω ότι θέλω να βγω ραντεβού με κάποιον, αυτό δεν θα με κάνει να παντρευτώ τον λάθος άνθρωπο».

Την καταλαβαίνουμε αρκετά, θα θέλαμε όμως πολύ να τη δούμε να προχωράει, αφού έχει όλη την ζωή μπροστά της και αξίζει να βρει την ευτυχία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.