CELEBRITIES

Γιατί ο Πρίγκιπας Harry και η Rihanna έκαναν μαζί τεστ για AIDS


2 Δεκεμβρίου 2016

rihanna-aa.jpg

Η “Queen” Riri, ταξίδεψε μέχρι την πατρίδα της, για να συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμή του Πρίγκιπα της Μ.Βρετανίας και να τον υποδεχτεί από κοντά. Από την πρώτη τους χειραψία φάνηκε ότι είναι έγινε το ξεκίνημα μιας φιλίας.

Το στιλ της Rihanna ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό, καθώς επέλεξε να φορέσει chic ρούχα σε φαρδιά γραμμή με τα μαλλιά της πίσω μαζεμένα χαλαρή αλογοουρά. Ο Πρίγκιπας Harry επέλεξε να ντυθεί επίσημα και να συνοδέψει σε κάθε εκδήλωση την όμορφη τραγουδίστρια.

Rihanna και Harry ένωσαν τις δυνάμεις τους και προς τιμή και της Παγκόσμιας ημέρας του AIDS, έκανα το τεστ για τον HIV. Καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο αντάλλαξαν κάποια σχόλια και έκαναν κάποιες αστείες γκριμάτσες. Δείτε παρακάτω το βίντεο 

 

 

Ο Πρίγκιπας Harry επειδή θα βρίσκεται για τις επόμενες 2 εβδομάδες στην χώρα, εκτός από τις εκδηλώσεις, επισκέφθηκε το νοσοκομείο “Queen Elizabeth” στο Briggetown και συνομίλησε με όλους τους ασθενείς, όπως και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την προσφορά τους. Επιπλέον, μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φιλλίπου, στον Πρωθυπουργό και σε όλο τον κόσμο των Barbedos.

Μια μεγάλη αγκαλιά μεταξύ του Πρίγκιπα Harry και της τραγουδίστριας Rihanna ήταν αυτό που έκανε τα μέσα όλου του κόσμου να μιλούν για ένα αμοιβαίο θαυμασμό!

[gallery-715865]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.