CELEBRITIES

Η απάντηση της Anna Faris για τις φήμες τρίτου προσώπου στον γάμο της


2 Δεκεμβρίου 2016

anna-faris-a.jpg

H Faris προσκάλεσε στο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής της «Anna Faris Is Unqualified», την ηθοποιό Isla Fisher. Και οι δύο συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν λόγω της δημοσιότητας, ως παντρεμένα ζευγάρια.

Η Fisher που είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Borat, είπε στην Anna Faris ότι δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τον σύζυγο και τα παιδιά της. H Anna Faris συνέχισε την συζήτηση λέγοντας ότι με τον Chris κάνουν πολλές συζητήσεις γύρω από την δημοσιότητα τους ως ζευγάρι και τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν για αυτούς, όπως πριν ένα χρόνο που υπήρξαν φήμες για τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους. 

Η Anna Faris παραδέχεται ότι όσο και αν ήθελε να μην επηρεαστεί από της φήμες για το ότι ο σύζυγος της την απατάει, θυμάται ότι την ενόχλησε πολύ. Παρόλα αυτά, είναι πολύ περήφανη για την σχέση της με τον Chris Pratt και ότι αυτά μπορούν να συμβούν από την στιγμή που βρίσκονται σε έναν «τρελό κόσμο» όπου εκείνη παίζει σε ταινίες και μένει στο Λος Άντζελες. Εννοείται ότι αισθάνεται τα ίδια πράγματα που αισθάνεται ένας άνθρωπος όταν αντιμετωπίζει μια αναληθή φήμη και ότι ίδια με τέτοιου είδους φήμες νιώθει ανασφάλεια.

Μια από τις φράσεις που κράτησε για το τέλος η διάσημη ηθοποιός Anna Faris είναι ότι τα μέσα, βρίσκουν περισσότερο ενδιαφέρον στις προβληματικές σχέσεις ζευγαριών παρά στα ευτυχισμένα ζευγάρια.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.