CELEBRITIES

Γιατί η Gigi Hadid έγινε τόσο "skinny";


9 Δεκεμβρίου 2016

gigi-hadid-aa.jpg

Το όμορφο supermodel δήλωσε γιατί έφτασε να είναι τόσο λίγα κιλά! Ο λόγος δεν είναι ούτε ανορεξία, ούτε ερωτική απογοήτευση αλλά θέμα υγείας. Η ίδια δήλωσε ότι ο μεταβολισμός της άλλαξε τρελά μέσα σε ένα χρόνο, λόγω της “Hashimoto” θυρεοειδίτιδας.

Η 21χρονη Gigi, συνειδητοποίησε ότι στο φετινό show της Victoria’s Secret, δεν είχε τις ίδιες καμπύλες στο σώμα της όπως πέρσι. Δήλωσε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και ότι για το show δεν ήθελε να χάσει και άλλο βάρος. Θέλει να είναι μυώδης και να έχει χυμώδης γλουτούς, και αυτό που τόνισε είναι ότι αγαπάει το σώμα της και ξέρει πολύ καλά πώς να το διατηρεί σε φόρμα και δεν θα το άλλαζε για κανέναν.

Σε μια δήλωση της στο παρελθόν, η Gigi Hadid είχε αναφέρει ότι εκπροσωπεί ένα τύπο σώματος που δεν είναι αποδεκτός στον χώρο της μόδας και νιώθει πολύ τυχερή που την έχουν υποστηρίξει σχεδιαστές μόδας, στυλίστες και δημοσιογράφοι. Και εμείς πάντως υποστηρίζουμε την Gigi και με το παραπάνω!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.