CELEBRITIES

Η ψύχραιμη απάντηση της Lady Gaga σε κακεντρεχές σχόλιο περί του βιασμού της


15 Δεκεμβρίου 2016

lady-gaga-b.jpg

Ο βρετανός δημοσιογράφος, Piers Morgan, που είναι γνωστός για τις αφιλτράριστες απόψεις του δημόσια, ανέφερε το γεγονός για ποιο λόγο η Lady Gaga και η Madonna αποκάλυψαν μετά από τόσα χρόνια ότι έχουν πέσει θύμα βιασμού. Ο 51χρονος Morgan έγραψε για αυτές τις δηλώσεις στο Twitter, «Καμία αναφορά στην αστυνομία, καμία κατηγορία, καμία δίκη». Συνέχισε λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι πρέπει να αποδεχτούμε τους ισχυρισμούς αυτούς για τους βιασμούς, χωρίς να έχει γίνει κάποια έρευνα, γιατί δεν πιστεύει ούτε την εξομολόγηση της Madonna, ούτε της Lady.

Οι δηλώσεις του διάσημου δημοσιογράφου έκαναν τον γύρο του κόσμου και δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ανέφερε επίσης ότι η αποκάλυψη της Lady Gaga ότι πάσχει από PTSD ήταν απλά λόγω ματαιοδοξίας, τονίζοντας ότι ο ίδιος προέρχεται από μεγάλη στρατιωτική οικογένεια.

 

Η γνωστή τραγουδίστρια σαφώς και απάντησε στις δηλώσεις του Piers Morgan αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο. Τον ενημέρωσε σχετικά για την γνώση που θέλει να μεταδοθεί σε όλες τις γυναίκες που δεν μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά και ότι η ίδια θα ήθελε να μοιραστεί όλα αυτό που κάνει με πολύ αγάπη και μαζί του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.