CELEBRITIES

Δείτε τι ζητάνε τα δίδυμα παιδιά του Neil Patrick Harris για τα Χριστούγεννα


16 Δεκεμβρίου 2016

neil-patrick-harris-a.jpg

Σε συνέντευξή του στο The Late Show με παρουσιαστή τον Stephen Colbert, ο Harris μίλησε σχετικά για την λίστα δώρων του μικρού του γιου. Επισήμανε ότι όταν είδε τι έγραψε ο Gideon, του είπε ότι «ζούμε στην πόλη και υποτίθεται ότι πρέπει να ζούμε και μια ζωή σε μέγεθος διαστημικού πυραύλου;» 

 

 

Soooo, Gideon wrote his holiday wish list...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Neil Patrick Harris (@nph) στις

 

Ο πατέρας των διδύμων δήλωσε επίσης, ότι και η δίδυμη αδερφή του Gideon, Harper, ζήτησε δύο ασυνήθιστα γιγαντιαία δώρα. Η μικρή κόρη του ηθοποιού ζήτησε ένα μηχάνημα karaoke σε ροζ χρώμα και ένα τεράστιο κουκλίστικο σπίτι που να είναι πολύ μεγαλύτερο και από εκείνη. Ο πατέρας της  απάντησε ότι μπορεί να της το πάρει το μηχάνημα karaoke αλλά δεν χρειάζεται να είναι σε ροζ χρώμα και την ρώτησε αν όντως θέλει να αγοράσει ένα τόσο μεγάλο σπίτι για εκείνη. Η Harper απάντησε θετικά και του είπε να το βάλουν και πάνω στην στέγη του σπιτιού που μένουν.

Πέρσι και τα δύο παιδιά των Neil Patrick Harris και David Βurtka αρκέστηκαν σε απλά παιδικά παιχνίδια, χωρίς οικοδομική άδεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.