CELEBRITIES

Ο γιος του Michael Jackson, Prince μιλάει για όλα όσα του δίδαξε ο πατέρας του


17 Δεκεμβρίου 2016

20120126-zaf-mg2-054.jpg

Νιώθει ευγνωμοσύνη για τον πατέρα του, καθώς του δίδαξε τι σημαίνει να είναι άντρας. Ο ίδιος ελπίζει κάποτε σστη ζωή του να γίνει τόσο καλός πατέρας, όπως ήταν ο Michael για τα παιδιά του.  
"Με δίδαξε τι σημαίνει να είσαι άντρας. Μου έδειξε πως πρέπει να είμαι όταν γίνω πατέρας. Εγώ θέλω να διδάξω στα παιδιά μου όλα όσα μου δίδαξε ο πατέρας μου και να βοηθήσω όλους όσους έχουν παιδιά πώς να γίνουν καλύτεροι γονείς."



Ο Prince Michael εργάζεται εθελοντικά στο πανεπιστήμιο Loyala Marymount University, στο οποίο παράλληλα σπουδάζει. Η εθελοντική εργασία που κάνει αυτό το διάστημα ήταν κάτι που ο πατέρας του, του είχε ζητήσει να κάνει γενικότερα στη ζωή του και τον έχει επηρεάσει τόσο που θέλει να το κάνει όσο μπορεί. "Ο πατέρας μου πάντα εργαζόταν εθελοντικά και επέμενε στα παιδιά του αλλά και στα ανίψια του, όταν μεγαλώσουν να κάνουν το ίδιο."



"Θυμάμαι πολλά από τον πατέρα μου. Μας είχε πάει σε ένα νοσοκομείο με παιδιά και θυμάμαι ότι όλα ήταν βαριά άρρωστα. Όταν όμως ο ίδιος έμπαινε στο δωμάτιο, η ψυχολογία τους άλλαζε. Όλα τα παιδιά ήταν ευτυχισμένα εκείνη τη στιγμή."
"Γνώρισα τον πρόεδρο του LA και  μου είπε ότι ήταν μεγάλος fan του μπαμπά μου. Με ενημέρωσε μάλιστα ότι έχει επηρεαστεί από εκείνον αρκετά, καθώς ο Michael Jackson τον είχε πείσει να κάνει μία καριέρα που να μη στηρίζεται στο χρήμα, αλλά στην προσφορά."

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.