CELEBRITIES

Lena Dunham: "Θα ήθελα να είχα κάνει έκτρωση"


21 Δεκεμβρίου 2016

abaca-543590-009.jpg

Η αφορμή δόθηκε όταν η διάσημη ηθοποιός ερωτήθηκε αν θα έκανε ποτέ ένα project, γύρω από το θέμα της έκτρωσης.

"Ποτέ δεν έκανα έκτρωση και πραγματικά αυτό το γεγονός με έχει στιγματίσει. Παρόλο που γνωρίζω ότι ο κόσμος από την άλλη δε με έχει στιγματίσει σα γυναίκα σχετικά με αυτό το θέμα. Ποιον εμένα που είμαι ένας άνθρωπος που νοιάζομαι περισσότερο από τον καθένα για τα δικαιώματα των γυναικών."

Η διάσημη ηθοποιός εξέφρασε την άποψή της θέλοντας να τονίσει τις ταμπέλες που βάζει ο κόσμος σε άτομα, σχετικά με διάφορα θέματα. Ένα από αυτά είναι και η έκτρωση και όπως ανέφερε η ίδια έχει αρκετές γνωστές και φίλες που έχουν κάνει στη ζωή τους και μία από αυτές είναι και η μητέρα της. 

Το θέμα έκλεισε με τη viral δήλωση της Lena ότι δεν έχει κάνει έκτρωση στη ζωή της, αλλά θα ήθελε πολύ να είχε κάνει. Όπως καταλαβαίνετε η άποψή της σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλές γυναίκες μάλιστα εξαγριώθηκαν μαζί της. Πολλές μάλιστα έκριναν ότι η ίδια παίρνει το θέμα της έκτρωσης ως κάποια εμπειρία, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα τρομερά ευαίσθητο και άκρως προσωπικό θέμα.

Δείτε σχετικά tweets που έγιναν, μετά τη δήλωση της Lena:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.