CELEBRITIES

Ο George Michael έφυγε στα 53 του χρόνια


26 Δεκεμβρίου 2016

Ο George Michael έφυγε στα 53 του χρόνια

Ο George Michael και ως Γεώργιος Κυριάκου Παναγιώτου γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 1963 και η καριέρα του απογειώθηκε κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Τα πρώτα βήματα ήταν με το μουσικό δίδυμο Wham! και ο πρώτος τους δίσκος Fantastic το 1983, κατέκτησε την πρώτη θέση στο HB. Το πρώτο τραγούδι Careless Whisper που τραγούδησε μόνος, έφτασε στο νούμετρο 1 στην λίστα τραγουδιών σε 25 χώρες και η καριέρα του δεν άργησε να γίνει solo. Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο Faith πούλησε πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα και αυτό ήταν η απόδειξη ότι άλλο ένα μεγάλο αστέρι είχε κατακτήσει την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Σε όλη την επιτυχημένη πορεία του, ο μοναδικός George Michael κέρδισε πολλά βραβεία, Grammy, MTV Video Music Awards, και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως τον Luciano Pavarotti, Paul McCartney και τον Tom Jones. Σίγουρα ήταν ένα από τους τραγουδιστές που έγραψε την δική του ιστορία με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, το ταλέντο του και το πάθος του για την μουσική.

Όλοι τώρα στις γιορτές σιγοτραγουδάμε το Last Christmas που έχει μείνει χαραγμένο στο νου και στην καρδιά μας. 

[gallery-716010]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.