CELEBRITIES

Οι ατάκες της Carrie Fisher που αποδεικνύουν ότι ήταν μία γυναίκα πρότυπο


28 Δεκεμβρίου 2016

20121009-zan-o44-002.jpg

Η 60χρονη ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή και αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της ως Princess Leia στην ταινία Star Wars, ήταν μια ιδιαίτερα εύστροφη και active γυναίκα που δεν έχανε ευκαιρία να πετάει τη μία ατάκα μετά την άλλη. 

Ας θυμηθούμε λοιπόν μερικές από τις πιο δυνατές της δηλώσεις

1. «Δεν υπάρχει κάποιο σημείο που μπορείς να πεις «Εντάξει, είμαι επιτυχημένος τώρα. Ας πάρω έναν υπνάκο».

2. «Να φοβάσαι, αλλά να το κάνεις όπως και να ‘χει. Αυτό που μετράει είναι η κίνηση. Δεν χρειάζεται να περιμένεις να νιώσεις αυτοπεποίθηση. Απλά κάντο και αυτό θα ακολουθήσει». – Σχετικά με ανθρώπους που υποφέρουν από ψυχικές διαταραχές και φοβούνται να ακολουθήσουν τα όνειρά τους

3. «Παρακαλώ σταματήστε να μαλώνετε για το αν γερνάω ωραία ή όχι. Πληγώνει και τα τρία μου συναισθήματα. Το σώμα μου δεν έχει μεγαλώσει όσο ωραία μεγάλωσα εγώ. Η ομορφιά και τα νιάτα δεν είναι κατόρθωμα».

4. «Είναι δύσκολο να βγεις ραντεβού εφόσον είσαι ένα μεγάλο αστέρι από το Star Wars, γιατί δεν θες να δώσεις στους άλλους την ευκαιρία να πουν «έκανα έρωτα με την Princess Leia».

 5. «Δεν είμαι τόσο συνεργάσιμη όσο περιμένεις να είναι μια γυναίκα… Κανένας άντρας, ή τουλάχιστον αυτοί με τους οποίους καταλήγω, δεν κάνει για σύζυγος. Όλοι οι άντρες είναι βασιλιάδες. Αυτή ήταν η μικρή μου ανακάλυψη μέσα στα χρόνια. Πίστευα ότι κάθε άντρας θέλει μια έξυπνη geisha, γι’ αυτό έμαθα να μαγειρεύω και να κάνω μασάζ. Αλλά δεν αρκεί αυτό. Θέλουν και να συμφωνείς μαζί τους». – Για τη σχέση της με τον Paul Simon

6. «Στους πιο νέους φίλους μου λέω πως δε με νοιάζει το πώς θα φύγω, θέλω όμως να πουν ότι πνίγηκα υπό το φως του φεγγαριού, από τον στηθόδεσμό μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.