CELEBRITIES

Ο Todd Fisher δηλώνει ότι η μητέρα του, Debbie Reynolds δεν πέθανε από τον καημό της


1 Ιανουαρίου 2017

20161228-zaa-a123-005.jpg

Μόλις μία ημέρα μετά τον ξαφνικό θάνατο της αδερφής του Carrie Fisher, χάθηκε και η 84χρονη μητέρα του, η διάσημη ηθοποιός του Hollywood Debbie Reynolds. Την Παρασκευή ο Todd έκανε για πρώτη φορά μία δημόσια εμφάνιση, όπου συζήτησε όλα όσα έγιναν στη ζωή του μέσα σε δύο ημέρες. Είπε χαρακτηριστικά ότι αυτή ήταν η μοίρα της μητέρας του, δεν ήθελε να αφήσει την Carrie να είναι μόνη της εκεί ψηλά. 
Μάλιστα ο Todd ανέφερε ότι η μητέρα του δεν πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο: "Δεν πέθανε από τη λύπη της για το θάνατο της Carrie. Απλά έφυγε να πάει να τη βρει..."
"Δεν καθόταν σε μία γωνιά απαρηγόρητη-αντιθέτως. Απλά είπε ότι δεν κατάφερε να δει την Carrie, όταν γύρισε από το Λονδίνο. Εξέφρασε πόσο πολύ αγαπούσε την αδερφή μου και μου είπε πόσο πολύ ήθελε να είναι μαζί της. Μετά από αυτά τα λόγια και μέσα στα επόμενα 15 λεπτά αφού συζητήσαμε λιποθύμησε και μέσα σε μισή ώρα είχε σβήσει."
"Ξεκίνησε να παθαίνει εγκεφαλικό επεισόδιο, κοιμήθηκε δεν ξύπνησε ξανά. Έκλεισε ήρεμα τα μάτια της, ακριβώς όπως κάνουμε όταν κοιμόμαστε, και μετά έφυγε. Το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει όλο αυτό. Ήμουν στο κρεβάτι και είδα με τα μάτια μου τη μητέρα μου να πηγαίνει στην Carrie."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.