CELEBRITIES

Όταν η Lea Michele αντέγραψε την πόζα της JLo, στο instagram


3 Ιανουαρίου 2017

abaca-418165-005.jpg

Η Lea Michele καθημερινά είναι το viral θέμα του διαδικτύου και ο λόγος είναι οι άκρως τολμηρές και αισθησιακές φωτογραφίες που δημοσιεύει η ίδια στο προφίλ της, στο instagram.  
Όταν είδαμε μία φωτογραφία από αυτές, με μία φωνή είπαμε ότι έχει αντιγράψει ακριβώς την πόζα της sexy JLo.
 

Όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας, οι διαφορές είναι ελάχιστες...

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρώτη ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία η Jennifer και μετά από λίγες ώρες ακολούθησε η Lea, η οποία έγραφε σχόλιο σχετικά με το διακριτικό τατουάζ της.

Βέβαια εκείνη δεν έμεινε μόνο σε ένα τολμηρό upload, όπως η Jennifer συνέχισε και τις επόμενες ημέρες να γεμίζει το προφίλ της με αισθησιακές φωτογραφίες στις οποίες αποκάλυπτε τις καμπύλες της.

Με αποκορύφωμα, το τελευταίο upload της με το οποίο καλωσόρισε το 2017. Η Lea πρόσθεσε ένα emoji, ένα φύλλο στο επίχαμο σημείο του σώματός της και πόζαρε με θέα το απέραντο πράσινο. Τα likes και τα comments όπως καταλαβαίνετε έπεσαν βροχή.

Η Lea όπως καταλαβαίνουμε και από τα uploads της ακολουθεί έναν άκρως υγιεινό τρόπο ζωής και είναι fan της γυμναστικής. Γυμνάζεται, πίνει καθημερινά ένα πράσινο smoothie, είναι vegan και ακολουθεί gluten-free δίαιτα. Όταν θέλει να βγει επιλέγει vegan εστιατόρια του Los Angeles. Όπως αναφέρει η ίδια αυτό το διάστημα αισθάνεται ότι διαθέτει το καλύτερο κορμί που είχε ποτέ στη ζωή της. 

Ωστόσο δεν είναι αυστηρή με τον εαυτό της, σχετικά με το πόσα κιλά πρέπει να χάσει ή πόσο αδύνατη σιλουέτα πρέπει να έχει. 

"Επιλέγω ασκήσεις στο γυμναστήριο που τονώνουν τον οργανισμό μου και με κρατάνε υγιή. Δε θέλω να είμαι σαν αρουραίος στο γυμναστήριο, όπου πρέπει να προπονούμαι non stop. Το θέμα δεν είναι να διατηρήσω τα κιλά μου. Έτσι ζω σχεδόν κάθε μου ημέρα. 

Η Lea Michele ποτέ δεν ντρεπόταν να δείξει το σώμα της. Στο παρελθόν έχει μοιραστεί μαζί μας αρκετές γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες της, στα social media profile της. Μία από τις πιο διάσημες είναι μία topless photo που είχε δημοσιεύσει, η οποία έγινε αμέσως viral. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ίδια ακολουθεί τους κανόνες του instagram και φροντίζει πάντα να καλύπτει τα πιο καυτά της σημεία, ακριβώς όπως ορίζει το συγκεκριμένο application, για τα uploads.  
Η ίδια δεν είναι τολμηρή μόνο με τα social media. Πέρυσι εμφανίστηκε γυμνή στο εξώφυλλο του UK Women’s Health, όπου αναφέρθηκε σε συνέντευξη που της έγινε πάλι στη fitness ζωή που ακολουθεί, με πολλές λεπτομέρειες.  
"Για εμένα η γυμναστική είναι και για το μυαλό και όταν φεύγω από εκεί αισθάνομαι ότι οι ενδορφίνες μου είναι σε μία τρέλα. Λάμπω ολόκληρη και αισθάνομαι ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο."
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.