CELEBRITIES

Η Lena Dunham δεν ντρέπεται να ποζάρει μαζί με την κυτταρίτιδά της σε εξώφυλλο περιοδικού


4 Ιανουαρίου 2017

glamour.jpg

Σε σχετικό της post στα social media, η Lena ευχαρίστησε το περιοδικό που δεν επεξεργάστηκε την εικονα της λέγοντας πως "Σήμερα αυτό το σώμα είναι στο εξώφυλλο ενός περιοδικού που το διαβάζουν εκατομμύρια γυναίκες, χωρίς κανένα photoshop, με τους γοφούς μου σε μία φουλ μη κολακευτική πόζα...Οι haters θα πρέπει να γίνουν πιο διαννοούμενοι και δημιουργικοί με τις κακίες τους το 2017 γιατί κανένας μας δεν θα φοβηθεί αυτά τα απρόσωπα απόβλητα ή τα απαίσια blogs. Ευχαριστώ τις γυναίκες του Χόλιγουντ (και στο Instagram) που ανοίγουν το δρόμο και εμπνέουν και δείχνουν πως όλα τα γυναικεία κορμία είναι φυσιολογικά και ευχαριστώ και το περιοδικό Glamour που άφησε την κυτταρίτιδά μου εκτεθειμένη στα news stands πανού σήμερα. Σας αγαπώ όλους". 

Και εμείς σε αγαπάμε Lena. Και αγαπάμε και το κορίτσια σου (Jemina, Zosia, Allison) και λατρεύουμε και τα συνολάκια Marc Jacobs που φοράτε (για να μην ξεχνιόμαστε!). 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.