CELEBRITIES

Η Naomi Campbell μοιράζεται τις αναμνήσεις που έχει από τον George Michael


5 Ιανουαρίου 2017

naomi-george.jpg

Κατά την εμφάνισή της στο τηλεοπτικό show, "The View Wednesday", το supermodel μοιράστηκε με το κοινό ιδιαίτερες στιγμές που είχε περάσει με το Michael. Μίλησε αναλυτικά για τη φιλία τους και τόνισε ότι της λείπει ιδιαίτερα, "Είμαι πολύ στεναχωρημένη που δεν είναι εδώ. Έφυγε τόσο σύντομα."

Η φιλία της Naomi και του George ξεκίνησε το 1990, όταν η ίδια πρωταγωνίστησε στο video clip του γνωστού σε όλους μας τραγουδιού "Freedom '90". Μαζί της ήταν και πολλά ακόμη διάσημα top models της εποχής Linda Evangelista, Cindy Crawford, Christy Turlington και Tatjana Patitz. Ένα τραγούδι που όλοι έχουμε τραγουδήσει και έχουμε χορέψει. Η δυναμική του μέχρι σήμερα είναι ασυναγώνιστη και στα ίδια επίπεδα κινείται και το video clip, με όλες αυτές τις καλλονές της δεκαετίας του 90 να λικνίζονται στο ρυθμό του.

"Τραγουδούσαμε το τραγούδι όλες μαζί, γιατί το αγαπούσαμε." Την ημέρα του video clip, η Naomi έτρεχε για να είναι εκεί στην ώρα της, καθότι πριν είχε άλλα shows που έπρεπε να παρευρεθεί. Ήταν μία τρομερά δύσκολη ημέρα για εκείνη και το γύρισμα δεν ήταν τόσο εύκολο. 
"Ήταν η πρώτη ημέρα που ξεκίνησαν τα shows του Thierry Mugler και εκείνη την ημέρα είχαμε πέντε από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι και έπρεπε να πετάξω από το Παρίσι στο Λονδίνο για το γύρισμα και μετά να επιστρέψω ξανά με την πρώτη πτήση."
 


Η Naomi μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram, την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο George Michael.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.