CELEBRITIES

Ο Billy Bob Thornton εξηγεί γιατί αφιέρωσε το βραβείο του στον προσωπικό του βοηθό


9 Ιανουαρίου 2017

billy-bob-thornton.jpg

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε μετά την ομιλία του, ότι είναι εύκολο να μιλάς για τους ανθρώπους, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις τη διαφορά. Ότι πολλοί άνθρωποι στον χώρο της υποκριτικής μπορεί να λέγεται ότι είναι προνομιούχοι, αλλά ο ίδιος έζησε πολύ φτωχά και επί μια δεκαετία δούλευε μόνο για να έχει χρήματα να φάει. 

Ο Thornton συνέχισε λέγοντας ότι όλος αυτός ο ξεχωριστός κόσμος που δίνει το παρόν σε αυτά τα βραβεία, είναι άνθρωποι που άρπαξαν την ευκαιρία. Ίσως είναι πιο ασφαλές να δουλεύεις σε ένα εργοστάσιο αλλά αν θες να ξεχωρίσεις, θα αρπάξεις την ευκαιρία. Μίλησε για τον χλευασμό και την σκληρή κριτική του κόσμου, ότι στα social media αλληλοσκοτώνονται, ότι όταν ο Τύπος γράφει μια κριτική, αυτή θα πρέπει να προέρχεται από γνώση, κι όχι από εμπάθεια ή ζήλεια. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι άφησε τις κριτικές αυτές να τον ενοχλούν για κάποια χρόνια. Τώρα όταν δέχεται ένα βραβείο, το δέχεται με υπερηφάνεια γιατί γνωρίζει ότι προσπάθησε.

Όσο για την αφιέρωση του βραβείου του, ο Thornton συνέχισε την ομιλία του για τους νέους επαγγελματίες που φεύγουν νωρίς από την ζωή. Ο προσωπικός του βοηθός στην ταινία Goliath, Luke Scott, ήταν ένα παιδί 23 ετών που έχασε πέρσι την ζωή του. Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι ήταν ο άνθρωπος που τον έκανε να θέλει να πηγαίνει στο πλατό κάθε μέρα. Που όταν κοιτούσε έβλεπε έναν άνθρωπο που ήταν πολύ χαρούμενος απλά να είναι εκεί, να έχει αυτή την δουλειά και να βρίσκεται στο χώρο του σινεμά, κι αυτό τον ενέπνεε. Ένας άνθρωπος 23 ετών που μόλις είχε ξεκινήσει να κάνει αυτό που του αρέσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.