CELEBRITIES

Το παράπονο της Natalie Portman για την τριπλάσια αμοιβή του συμπρωταγωνιστή της, Ashton Kutcher


11 Ιανουαρίου 2017

capture34303.PNG

Η Natalie Portman, η οποια είναι cover girl στο περιοδικό Marie Claire UK, στη συνέντευξή της ανέφερε ότι ο συμπρωταγωνιστής της, Ashton Kutcher πληρώθηκε τρεις φορές παραπάνω σε σχέση με την ίδια. Ναι, διαβάζετε σωστά ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές μεγαλύτερη αμοιβή σε σχέση με τη δική της, για την ταινία "No Strings Attached." 

“Ο Ashton Kutcher πληρώθηκε τρεις φορές παραπάνω τα χρήματα που δόθηκαν σε εμένα για την ταινία  "No Strings Attached". Το ήξερα και συμβιβάστηκα με αυτό γιατί επικρατεί αυτή η τάση στο Hollywood.”  είπε χαρακτηριστικά η Portman, στη συνέντευξή της, στο τεύχος Φεβρουαρίου.
"Δεν εκνευρίστηκα τόσο, όσο θα έπρεπε γιατί γενικότερα πληρωνόμαστε καλά, αλλά αυτή η διαφορά είναι πραγματικά τρελή αν τη σκεφτεί κανείς."

Η Portman συμπλήρωσε ότι η πλειοψηφία των γυναικών πληρώνονται λιγότερα στο Ηollywood, σε σχέση με τις αμοιβές των ανδρών. 
"Γενικότερα σε σχέση με τους άνδρες οι γυναίκες παίρνουν τα 80 cents, του δολλαρίου, στο Hollywood όμως οι γυναίκες παίρνουν τα 30 cents."

"Δε νομίζω ότι οι άντρες ή οι γυναίκες είναι λιγότερο ικανοί σαν παραγωγοί, απλά θεωρώ ότι υπάρχει ένα ξεκάθαρο θέμα και οι γυναίκες δεν έχουμε τόσες ευκαιρίες. Πρέπει να γίνουμε κι εμείς μέρος της λύσης και όχι να αποτελούμε το πρόβλημα. Και επειδή όλη αυτή η ιστορία έχει να κάνει με το διαχωρισμό των φύλων αναρωτιέμαι: Πώς τολμούν να μην προσλαμβάνουν γυναίκες;"
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.