CELEBRITIES

Στα όρια νευρικής κρίσης η Angelina Jolie εξαιτίας του Brad Pitt


15 Ιανουαρίου 2017

abaca-434389-001.jpg

Μετά το νέο ότι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt σκέφτονται να σφραγίσουν το διαζύγιό τους, έρχεται τώρα η φήμη ότι η διάσημη ηθοποιός έχει δεύτερες σκέψεις για το όλο θέμα. Η Angelina υποτίθεται ότι αυτές τις μέρες βιώνει ένα εσωτερικό meltdown και αιτία δεν είναι άλλη από την πρόσφατη εμφάνιση του Brad στις Χρυσές Σφαίρες.

Η αντίδραση του κοινού στην εμφάνιση έκπληξη του Brad Pitt στις Χρυσές Σφαίρες

Σύμφωνα με τη Βρετανική DailyMail, ο γοητευτικός star έχει αρχίσει να παίρνει και πάλι τα πάνω του, έχοντας χάσει πολλά κιλά όπως όλοι είδαμε, ενώ πλέον έχει μπει και σε μια πιο healthy ρουτίνα που περιλαμβάνει πολύ περπάτημα και ορειβασία. Ακόμη, το Hollywood Life έρχεται να προσθέσει πως ο Brad, όσο καιρό ήταν παντρεμένος με την Angelina δεν έκανε και την καλύτερη διατροφή, αφού είχε πρόσβαση σε όλο το junk food που απολάμβαναν τα παιδιά τους και δεν μπορούσε να αντισταθεί. Τώρα όμως, με τη βοήθεια του αδερφού του, Doug, έχει επανέλθει στον fit & sexy άντρα που όλες αγαπήσαμε.

Γιατί το Hollywood στηρίζει τον Brad Pitt απέναντι στη Maleficent Angelina;

Από την άλλη, η Angelina φαίνεται πως έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο και υπάρχει μάλιστα μια φήμη ότι προσπαθεί να τηλεφωνήσει στον πρώην σύζυγό της με εκείνον να αγνοεί τις κλήσεις της, αυτό όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο να το πιστέψουμε. Όπως και να 'χει, οι εξελίξεις δεν σταματούν οπότε σύντομα θα μάθουμε και τη συνέχεια του πολύκροτου διαζυγίου τους, μετά από τα 10 χρόνια σχέσης και τα 6 παιδιά που τους έδεναν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.