CELEBRITIES

O Kanye West ζήτησε συγχώρεση από την Beyonce και τον Jay Z κι εκείνοι...


19 Ιανουαρίου 2017

abaca-297128-070.jpg

Αναλυτικότερα τον περασμένο Νοέμβριο, στη συναυλία στο Saint Pablo, ο Kanye χλεύασε την οικογένεια του Jay Z και συγκεκριμένα την Beyonce. Ο λόγος ήταν ότι η ίδια δεν είχε κάνει ούτε ένα τηλέφωνο στην Kim, να μάθει για τη ληστεία και λίγες μέρες μετά από αυτό το τραγικό γεγονός εμφανίστηκε στα MTV Video Music Awards και δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά με το περιστατικό. Αυτό ήταν κάτι που πείραξε ιδιαίτερα την Kim αλλά και τον Kanye, γι αυτό άλλωστε αναφέρθηκε κοροϊδευτικά για εκείνη στη συναυλία του.

Μετά από αυτό το τηλεφώνημα που έκανε ο Kanye, ο Jay Z και η Beyonce πήραν το αυτοκίνητό τους και πήγαν στο σπίτι των φίλων τους για να μιλήσουν από κοντά αναφέρει πηγή του Us Weekly. "Ο Jay κατανόησε αμέσως τον Kanye, ότι εκείνο το διάστημα δεν ήταν καλά. Είχε μετανιώσει και ήταν τόσο όμορφο που το ακούσαμε αυτό."

Ο Kanye δε ζήτησε συγχώρεση μόνο από τους φίλους του, το ίδιο έκανε και με τη σύζυγό του, Kim. Η ίδια από τότε έχει αλλάξει ριζικά και είναι στο πλευρό του άντρα της, μάλιστα συμβουλεύετε και τους ειδικούς που τον παρακολουθούν και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του και όλα κυλούν καλύτερα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.