CELEBRITIES

Ο μελοδραματικός λόγος του Johnny Depp για το χωρισμό του!


19 Ιανουαρίου 2017

abaca-braa20160511-002.jpg

Η αντίδραση του κοινού στην εμφάνιση έκπληξη του Brad Pitt στις Χρυσές Σφαίρες.

Μετά από αυτόν, λοιπόν, ακολούθησε ο επίσης χωρισμένος, Johnny Depp. Η χθεσινή εμφάνισή του στα People’s Choice Awards, ήταν κάπως μελοδραματική θα λέγαε-καμία σχέση με του Brad που ήταν κύριος και ούτε λόγος για όσα συμβαίνουν. Ο Johnny ευχαρίστησε τους fans του για την υποστήριξή τους, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει με το χωρισμό του και δέχθηκε το βραβείο του Favorite Movie Icon, για την ταιία "the Pirates of the Caribbean"

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ήταν κάπως μελοδραματικός ο λόγος του:

 

"Ήρθα εδώ για έναν και μόνο λόγο σήμερα. Σας αγαπώ κι εγώ παιδιά και σας ευχαριστώ. Ήρθα για εσάς εδώ, για όλο αυτόν τον κόσμο που όπως και να είναι οι καιροί, άσχημοι ή όμορφοι, είστε στο πλευρό μου με εμπιστεύεστε. Σας ευχαριστώ. Με προσκαλέσατε σήμερα εδώ, τόσο ευγενικά και το εκτιμώ ιδιαίτερα. Δεν έχετε ιδέα πόσο το εκτιμώ."

Η αλήθεια είναι ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει περάσει και αυτός λίγα, με το χωρισμό του με την Amber Heard. Η ίδια τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και σωματική κακοποίηση, όλα τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι. Μετά από μάχες που δόθηκαν στο δικαστήριο, το διαζύγιό τους μπήκε σε τάξη στις 16 Αυγούστου. Τα 7.000.000 $ του ζευγαριού θα δοθούν μετά από κοινή συμφωνία τους, στον οικισμό ACLU και Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες.
Η οριστικοποίηση του διαζυγίου τους ήρθε στις 13 Ιανουαρίου. "Είναι μια υπέροχη μέρα. Αυτό που ήθελε η Amber ήταν να πάρει διαζύγιο και τώρα είναι εδώ" είπε ο δικηγόρος της Amber, Pierce O'Donnell. "Ακολουθώντας τα λόγια του Gerald Ford, θα πούμε ότι ο μεγάλος εθνικός μας εφιάλτης τελείωσε. "

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.