CELEBRITIES

Η Blake Lively ευχαρίστησε τις Spice Girls στα People’s Choice Awards


19 Ιανουαρίου 2017

blakeliv-fa.jpg

H όμορφη ηθοποιός όταν πήρε το βραβείο στα χέρια της, ευχαρίστησε κάποιες που δεν θα περιμένατε, της Spice girls. Ναι καλά διαβάσατε. Πάνω στην μεγάλη της χαρά που κέρδισε το βραβείο, ευχαρίστησε το αξέχαστο μουσικό συγκρότημα Spice Girls για αυτά που έμαθε από εκείνες όταν ήταν μικρή, όπως για την δύναμη της γυναίκας. 

Η Blake συνέχισε τις δηλώσεις λέγοντας ότι πάντα ήταν ένα φιλόδοξο παιδί και ότι έβαζε τους προσωπικούς της στόχους από μικρή. Ήξερε ότι θα πετύχαινε το στόχο της και ότι με αυτό θα ήταν ευτυχισμένη. Ένα από τα όνειρα της ήταν να συναντήσει της Spice girls και ακόμα δεν τiς έχει δει όλες. Πιστεύει ότι όλη η επιτυχία αυτών των κοριτσιών οφείλεται στην διαφορετικότητά τους και ότι ήταν πραγματικές γυναίκες που πίστευαν στον εαυτό τους και αυτό ήταν το πρώτο της inspiration για την δύναμη που κρύβει μια γυναίκα.

Το αγαπημένο Gossip girl ευχαρίστησε τους θαυμαστές της και δήλωσε ότι η ψήφος τους δεν ήταν μόνο για την βράβευση στον ρόλο της ταινίας αλλά και για την γυναικεία δύναμη. Επίσης, ευχαρίστησε όλους για το μήνυμα που περνάνε στο Hollywood σχετικά με τους ανθρώπους που θέλουν να ακούν τις ιστορίες γυναικών και ζήτησε από όλους τους fans να μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες με  όποιο τρόπο μπορούν.

 

[gallery-716146]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.